Konkurs „Senior w obiektywie i za obiektywem”

In 2 września, 2014

Zapraszamy Panie do udziału w  konkursie „Senior w obiektywie i za obiektywem”. Jest to konkurs fotograficzny zorganizowanym przez Fundację Dworek Skórzewski.

Konkurs odbywa się w dwóch kategoriach:

1)      Senior w obiektywie – obejmuje prace, których autorami mogą być wszystkie osoby, które ukończyły 18 rok życie, a głównym tematem są osoby starsze

2)      Senior za obiektywem –„Najważniejsze dla mnie jest/są…” obejmuje prace, których autorami są wyłącznie seniorzy, a głównym tematem są ludzie, zainteresowanie, pasje lub inne tematy aktualnie najważniejsze w życiu seniora

Prace należy nadsyłać do 30 września 2014 roku na adres Fundacja Dworek Skórzewski ul. Poznańska 6, 60-185 Skórzewo lub e-mail dworekskorzewski@gmail.com  Oceny prac dokona profesjonalne jury, powołane przez Organizatora.

Wyniki konkursu zostaną opublikowane na stronie internetowej Organizatora oraz na profilu na Facebook. Laureaci zostaną powiadomieni o terminie i miejscu wręczenia nagród drogą telefoniczną lub przez e-mail do 14 października 2014r. Wyniki zostaną również ogłoszone na stronie internetowej organizatora www.fundacjadworekskorzewski.pl oraz na fanpage na Facebooku
Organizatorzy uhonorują atrakcyjnymi nagrodami zdobywców I, II i III miejsca oraz zastrzegają sobie prawo do przyznania 2 wyróżnień.

Najlepsze prace zostaną zaprezentowane na wernisażu zorganizowanym w Fundacji Dworek Skórzewski po ogłoszeniu werdyktu.

Regulamin i formularz zgłoszeniowy dostępny  na stronie internetowej www.fundacjadworekskorzewski.pl

Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie!