Dni Ubezpieczonego w ZUS

In 6 października, 2014

Jeżeli chciałaby Pani skorzystać z konsultacji z pracownikami ZUS to w dniach 6-10 października będzie można uzyskać szczegółowe informacje na temat ubezpieczenia w placówkach ZUS lub porozmawiać z ekspertami telefonicznie.

W związku z tym w najbliższy piątek, 10 października, szczeciński oddział ZUS zaprasza Panie do swojego stanowiska w Centrum Handlowym GALAXY. Każdy ubezpieczony będzie mógł założyć konto na Platformie Usług Elektronicznych (pue.zus.p), dzięki któremu uzyska dostęp do swojej historii ubezpieczeniowej, sprawdzi czy są za niego odprowadzane składki i w jakiej wysokości, wyliczy prognozowaną emeryturę oraz złoży któryś z urzędowych wniosków. Wszystko w pełni bezpiecznie i bezpłatnie – bez konieczności wychodzenia z domu, przez Internet.

Dyżury telefoniczne ekspertów Centrali ZUS
Codziennie od godz. 10.00 do 13.00, pod nr telefonu 22 667 13 13 eksperci Centrali ZUS w Warszawie będą udzielać porad i informacji osobom ubezpieczonym.